Qui som

Ecos som un grup cooperatiu format per empreses de l’economia social i solidària. Treballem en sectors d’activitat diversos i tenim com a objectius enfortir i desenvolupar les organitzacions sòcies, contribuir al benestar de les persones que les integren i promoure la creació del mercat social.

grupecos-qui-som-image

grupecos-qui-som-image-2
grupecos-qui-som-image-3

Per aquesta raó, tant Ecos com totes les cooperatives que formem part del grup som sòcies de Coop 57 i de Fiare i fem el Balanç Social de la Xarxa d’Economia Solidària.

Ens relacionem entre nosaltres des dels valors de la confiança, la transparència, la democràcia, la igualtat, l’autoorganització i la solidaritat. Posem a les persones en el centre de la nostra acció i contribuïm a la transformació social.

Per aconseguir aquests objectius creem sistemes de suport mutu i inversió col·lectiva, fem oferta conjunta de productes i serveis amb responsabilitat social i ambiental i compartim projectes i aprenentatges.

Aquests objectius generals es plasmen en un seguit d’actuacions, que són recollits en els plans de gestió del grup i els plans de treball que executen cooperatives, persones o grups i que es coordinen des del Comitè de Direcció i l’Assemblea General d’organitzacions sòcies.

Ecos es constitueix l’any 2011 ara som 17 les organitzacions sòcies, les quals donen feina estable a un centenar de persones i agrupen més de 7.000 persones sòcies de consum. El grup segueix obert a noves incorporacions.